När du behöver hjälp kring ekonomiska beslut eller praktiska frågeställningar, finns jag här som ditt bollplank.

Rådgivning om företagande och ekonomi

Som företagare ställs du ibland inför beslut eller frågor som kan vara knepiga att reda ut på egen hand. Då finns jag här som din rådgivare. Jag har inblick i företagets ekonomi och koll på regler och annat som påverkar dina vägval.

Dessutom är jag själv egen företagare, och kan sätta mig in i din situation.
Exempel på frågeställningar jag kan hjälpa dig med:

  • Räkna på lön
  • Räkna på utdelning
  • Expandering
  • Delägarskap
  • Bolagsbildning

Nätverk av experter

Jag har nära samarbeten med experter inom skattefrågor, löner och HR när min egen kompetens inte räcker till för den rådgivning du behöver.

Starta nytt företag

Om du står i startgroparna kan jag ge dig råd kring bolagsform och företagsekonomi, men också vägleda dig genom den administrativa processen som krävs för att få bolaget registrerat överallt.

Effecta Redovisning på Ekerö

Ring så berättar jag mer

Ring mig så pratar vi om dina behov och utmaningar som företagare. Jag finns på 073-679 87 67

Vad kunderna säger

Linda är lugn, kunnig, noggrann och serviceinriktad vilket gör att jag känner mig trygg och kan fokusera på vår kärnverksamhet. Jag kan verkligen rekommendera Effecta redovisning om du vill sova gott om natten!
Nils Enqvist
Endental KB
Genom vårt samarbete med Linda på Effecta har vi en seriös, kunnig och snabb leverantör av bokföringstjänster och löneadministration. Hon har en hög servicenivå och är noggrann. Vi sätter också stort värde på hennes konsultationer, hon har en förmåga att förklara svåra saker på ett enkelt sätt.
Mikael Westrell
vd, brolinwestrell ab
Jag valde att anlita Linda för att få ordning och reda bland mina papper. Hon har hjälpt till att digitalisera och skapa struktur för oss. Känner en trygghet i att kunna släppa taget om redovisningen och istället fokusera helt på min verksamhet. Rekommenderar varmt Linda då hennes noggrannhet och återkopplingar gör att vi håller alla bokföringsdeadlines.
Roger Nyman
Kaliber bygg ab
Scroll to top