Jag som driver Effecta Redovisning heter Linda Ljusterfors. Min och byråns bas är på Ekerö, men mina kunder finns runtom i hela Stockholmområdet. Jag jobbar framför allt med små och medelstora företag, verksamma i olika branscher.

Auktoriserad

Jag har varit auktoriserad redovisningskonsult i över 20 år. Det är en kvalitetsstämpel som visar att jag går igenom utbildningar och kontroller regelbundet. Det gör att mina kunder kan känna sig trygga med att jag redovisar och rapporterar på rätt sätt och i rätt tid till ägare, anställda och myndigheter.

Jobbar digitalt

Digitaliseringen går fort inom många områden, men ofta hänger redovisningsbyråerna inte riktigt med i samma takt som kunderna.

Jag strävar efter ett så effektivt och digitalt arbetssätt som möjligt. Det ger dig större tillgång och inblick och vi sparar tid.

Jag rekommenderar affärssystemet Fortnox, även om jag förstås kan jobba i många olika ekonomisystem.

Nätverk av experter

Jag har ett brett nätverk av experter som jag samarbetar med när det behövs, till exempel inom juridik, HR och digitalisering.

 

 

Ring så pratar vi redovisning

Nu vill jag veta mer om dina behov och utmaningar som företagare. Ring mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig på 073-679 87 67.

Vad kunderna säger

Linda är lugn, kunnig, noggrann och serviceinriktad vilket gör att jag känner mig trygg och kan fokusera på vår kärnverksamhet. Jag kan verkligen rekommendera Effecta redovisning om du vill sova gott om natten!
Nils Enqivst
Endental KB
Genom vårt samarbete med Linda på Effecta har vi en seriös, kunnig och snabb leverantör av bokföringstjänster och löneadministration. Hon har en hög servicenivå och är noggrann. Vi sätter också stort värde på hennes konsultationer, hon har en förmåga att förklara svåra saker på ett enkelt sätt. ​
Mikael Westrell
Vd, BrolinWestrell AB
Jag valde att anlita Linda för att få ordning och reda bland mina papper. Hon har hjälpt till att digitalisera och skapa struktur för oss. Känner en trygghet i att kunna släppa taget om redovisningen och istället fokusera helt på min verksamhet. Rekommenderar varmt Linda då hennes noggrannhet och återkopplingar gör att vi håller alla bokföringsdeadlines.
Roger Nyman
Kaliber bygg ab
Scroll to top