Jag kan ta hand om lönehanteringen för ditt företag. Du får hjälp med allt från beräkning och administration till lönespecar och kontrolluppgifter. 

Löneadministration och beräkning

Jag beräknar era löner, administrerar förmåner och utlägg, ordnar lönespecifikationer och skickar kontrolluppgifter. 

Rådgivning om lön

Om du behöver rådgivning kring löner, till exempel när det gäller lagar och regler, finns jag här som ditt bollplank.

Avlastning hos er

Om ni har en ekonomiavdelning som behöver avlastning med specifika arbetsuppgifter – till exempel löneadministrationen – blir jag gärna en del av ert team.

 

 

 

Effecta Redovisning på Ekerö

Ring så kan vi prata lönehantering

Vilka behov har du kring lönehantering? Ring mig, så kommer vi fram till hur jag kan hjälpa dig. Du når mig på 073-679 87 67.

Vad kunderna säger

Linda är lugn, kunnig, noggrann och serviceinriktad vilket gör att jag känner mig trygg och kan fokusera på vår kärnverksamhet. Jag kan verkligen rekommendera Effecta redovisning om du vill sova gott om natten!
Nils Enqvist
endental KB
Genom vårt samarbete med Linda på Effecta har vi en seriös, kunnig och snabb leverantör av bokföringstjänster och löneadministration. Hon har en hög servicenivå och är noggrann. Vi sätter också stort värde på hennes konsultationer, hon har en förmåga att förklara svåra saker på ett enkelt sätt.
Mikael Westrell
vd, brolinwestrell AB
Jag valde att anlita Linda för att få ordning och reda bland mina papper. Hon har hjälpt till att digitalisera och skapa struktur för oss. Känner en trygghet i att kunna släppa taget om redovisningen och istället fokusera helt på min verksamhet. Rekommenderar varmt Linda då hennes noggrannhet och återkopplingar gör att vi håller alla bokföringsdeadlines.
Roger Nyman
kaliber bygg AB
Scroll to top