Sköter du din redovisning själv, behöver hjälp med bokslut och inkomstdeklaration? Oavsett om det är du eller jag som sköter redovisningen, hjälper jag dig med ditt bokslut. 

Bokslut och inkomstdeklaration

Om du sköter företagets redovisning själv, kan jag hjälpa dig med årsbokslut och inkomstdeklaration. Vill du ha hjälp med löpande bokföring och redovisning är bokslutet en självklar del av vårt samarbete.

Vad som ingår i bokslut

Arbetet kring bokslut inkluderar oftast:

  • Upprättande av årsbokslut och specifikationer
  • Årsredovisning
  • Inkomstdeklaration för företaget
  • Stämmoprotokoll och eventuella beslutshandlingar
  • Rådgivning kring ekonomi och regelverk

Auktoriserad redovisningskonsult

Jag är en auktoriserad redovisningskonsult. Det betyder bland annat att jag har aktuell utbildning och att jag följer en kvalitetssäkrad branschstandard när det gäller rutiner, lagar och regler. Det gör att du kan känna dig extra trygg med att lämna över ditt bokslut och din inkomstdeklaration till mig.

Effecta Redovisning på Ekerö

Få hjälp med ditt bokslut

Vill du ha hjälp med årsbokslutet, eller hela paketet med löpande redovisning? Ring mig så pratar vi om hur jag kan hjälpa dig. Jag finns på 073-679  87 67.

Vad kunderna säger

Linda är lugn, kunnig, noggrann och serviceinriktad vilket gör att jag känner mig trygg och kan fokusera på vår kärnverksamhet. Jag kan verkligen rekommendera Effecta redovisning om du vill sova gott om natten!
Nils Enqvist
edental KB
Genom vårt samarbete med Linda på Effecta har vi en seriös, kunnig och snabb leverantör av bokföringstjänster och löneadministration. Hon har en hög servicenivå och är noggrann. Vi sätter också stort värde på hennes konsultationer, hon har en förmåga att förklara svåra saker på ett enkelt sätt.
Mikael Westrell
dv, brolinwestrell ab
Jag valde att anlita Linda för att få ordning och reda bland mina papper. Hon har hjälpt till att digitalisera och skapa struktur för oss. Känner en trygghet i att kunna släppa taget om redovisningen och istället fokusera helt på min verksamhet. Rekommenderar varmt Linda då hennes noggrannhet och återkopplingar gör att vi håller alla bokföringsdeadlines.
Roger Nyman
kaliber bygg ab
Scroll to top